Afbeelding

Volop activiteiten bij Seniorenvereniging Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Achter de schermen is het bestuur van Seniorenvereniging Beek en Donk volop bezig met de voorbereidingen van bekende en nieuwe activiteiten al blijft terughoudendheid daarbij geboden.

In september start de biljartcompetitie weer op evenals de nieuwe activiteit Nordic Walking en ook het koor begint eindelijk weer met de repetities. De leeskring, de filmclub en de kunstlezingen staan gepland. Er wordt gekeken naar mogelijkheden voor excursies en dagtrips en of men in oktober naar het altijd gezellige Marciënne kan gaan. Het is al een hele opsomming en die is nog niet eens volledig. 

In oktober bestaat de Seniorenvereniging 70 jaar. Het bestuur is tot de conclusie gekomen dat een groot feest er op dit moment niet in zit maar wil het ook niet zomaar voorbij laten gaan en daar wordt nu over nagedacht. 

Afgelopen dinsdag vond de tweewekelijkse inloop weer plaats in het Ontmoetingscentrum. Het is altijd erg gezellig en een mooie gelegenheid om lekker bij te praten. Deze is nu ook opengesteld voor niet-leden van 50 jaar en ouder omdat de Seniorenvereniging het belangrijk vindt elkaar te ontmoeten. In juli en augustus wil men hier dan ook graag mee doorgaan, misschien op een andere locatie. Voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.