Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Op de koffie bij… Van den Berk & Kerkhof Makelaars, Taxateurs en Adviseurs

Zakelijk Op de koffie bij...

Aarle-Rixtel - Al meer dan 50 jaar is de naam Van den Berk & Kerkhof een vertrouwde naam in Laarbeek en verre omstreken. En dit blijft ook zo, ware het niet met een fris, nieuw logo en vernieuwde website en onder de vleugels van eigenaren Frank van der Ligt en Maarten van der Vleuten die de twee vestigingen in Aarle-Rixtel en Best in 2020 overnamen. Samen met ruim 20 bevlogen medewerkers zetten ze nét dat ene stapje extra ‘omdat het erom gaat wat je toevoegt’.

Frank, jullie slogan luidt: ‘Het gaat erom wat je toevoegt’. Wat bedoel je daar precies mee?
“Ik bedoel daarmee dat wij juist díe dingen doen die je niet persé verwacht van een makelaar. We doen veel meer dan alleen huizen verkopen. We adviseren en we zijn mensenmensen. We begeleiden je van A tot Z en zorgen ervoor dat je één aanspreekpunt hebt. We staan continu voor je klaar (ook ’s avonds). In alle opzichten stellen we het belang van de verkoper voorop. Dat toevoegen zit er hier heel hard in. Waarom? Omdat we van ons werk houden.”

Vanwaar een nieuw logo en een nieuwe website?
Frank: ”Het is behalve noodzakelijk ook verfrissend om met je tijd mee te gaan. Naast een aantal vaste gezichten werkt er ook een nieuwe lichting ambitieuze mensen op dit kantoor - ieder met zijn of haar specialisme - die zichtbaar voor en betrokken zijn bij de inwoners van Laarbeek. Door de vertrouwde naam in een nieuw jasje te gieten, willen we onze herkenbaarheid vergroten en nog meer de nadruk leggen op onze adviserende rol.”

“Door de vertrouwde naam in een nieuw jasje te gieten, willen we onze herkenbaarheid vergroten en nog meer de nadruk leggen op onze adviserende rol”

Waarvoor kun je bij jullie terecht Frank?
“Onze roots – en daarmee heel veel kennis – liggen in het agrarisch onroerend goed. Maar ons werkveld is veel breder; we richten ons op wonen, bedrijven, agrarisch en advies. We leunen niet achterover maar adviseren liever proactief en niet alleen op het gebied van verkoop. In een steeds veranderende markt die zich gek laat maken, wordt het belang van een aankoopmakelaar bijvoorbeeld steeds groter. Wij kunnen die rol vervullen.”

Tot slot; op welke gebieden adviseren jullie nog meer?
Frank: “Heb je de intentie om je huis te verkopen? Dan kun je altijd bij ons terecht voor een verkoopindicatieadvies. Wij geven je dan – geheel vrijblijvend – advies over de vraagprijs en laatprijs van je woning en informeren je over de marktomstandigheden en de te hanteren verkoopstrategie. Daarnaast hebben we in deze veranderende markt ook onze focus op nieuwbouw en het buitengebied. Vanuit onze agrarische oorsprong zijn we heel sterk op het gebied van transformatie van het landelijk gebied en we hebben een makelaar Wonen in dienst, die is gespecialiseerd in nieuwbouw. We zijn een kennispraktijk met veel degelijke en integere mensen in huis die klanten op alle vakgebieden kunnen begeleiden en adviseren.”

Voor alle contactinformatie en voor een kijkje op de nieuwe website: www.berkkerkhof.nl