Afbeelding

Peter Pan; terug naar Nimmernevernooitgedachtland

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - Durf jij in sprookjes te geloven? Droom mee met de toneelspelers van Toneelvereniging Mariahout die weer genieten om na een jaar afwezigheid op het podium te staan. Een decor van levensgrote blokken vormt de fantasiewereld waarin acteurs je meenemen in de avonturen van de bekende held Peter Pan en zijn eeuwige tegenstander Kapitein Haak. Een speelse en kleurrijke voorstelling voor jong en oud.

“Ik zal je nooit vergeten”, belooft kleine Wendy nadat ze met Peter Pan geweldige avonturen in Nimmernevernooitgedachtland beleeft. Eenmaal volwassen blijft ze haar fantasie trouw en vertelt ze haar man en dochters de verhalen uit haar jeugd. Een krokodil die klinkt als een klok, Peter Pan die nooit volwassen wordt en een elfje dat Tinkerbel heet. Maar oudste dochter Jane gelooft de verzinsels van haar moeder niet meer. Vooral nu het oorlog is zou haar moeder het leven eens serieus moeten nemen. Als dan opeens kapitein Haak op de stoep staat wordt de fantasieloze dochter van Wendy meegesleurd in een spannend avontuur waar piraten, verloren meiden, Tinkerbel en natuurlijk Peter Pan haar pad kruisen.

Muziek, dans en kleur
Acteren, zingen, dansen; de spelers van de toneelgroep Mariahout doen het allemaal. In een fantasierijk multifunctioneel decor volgen spanning en humor elkaar snel op. Beleef samen met de spelers van Toneelvereniging Mariahout een fantasierijke voorstelling waarin ‘doen alsof’ en je fantasie gebruiken belangrijk zijn.

Peter Pan is te zien op zaterdag 24 juli 19.00 uur, zondag 1 augustus 13.00 uur en 16.00 uur en op 12 augustus om 14.30 uur in het openluchttheater van Mariahout. Reserveer uw zitplaats op www.openluchttheatermariahout.nl.