Afbeelding
Foto: Frans Geenevasen

Afscheid in stijl voor groep 8 van OBS De Driehoek

Algemeen

Aarle-Rixtel - Groep 8 van OBS De Driehoek nam afgelopen vrijdag in Aarle-Rixtel afscheid van hun basisschoolperiode. In een colonne van eendjes werden ze uitgezwaaid.

‘s Middags lekker samen een broodje hamburger eten om vervolgens te gaan paintballen in het bos. Iedereen droeg camouflagekleding, met uitzondering van de leerkrachten van groep 8. Die mochten natuurlijk erg goed zichtbaar zijn.

‘s Avonds stond het afscheid in De Dreef gepland. Helaas dit jaar zonder opa’s/oma’s en andere belangstellenden, maar daarom niet minder spectaculair. Elke groep had een optreden voorbereid voor groep 8. Daarnaast zorgde het team voor een persoonlijk woordje en waren er mooie woorden van de ouders van groep 8. De viering werd afgesloten met een spetterende afscheidsdans van groep 8. Elk kind kreeg even de kans om zichzelf te laten zien op het podium. Er werd gedanst, gezongen en gelachen!

Buiten stond het vervoer te wachten. In een colonne reden de kinderen door Aarle-Rixtel en omgeving met een lekker ijsje onderweg. De dag werd afgesloten met een fantastische fuif. Deze kinderen hebben mooie herinneringen om op terug te kijken.

!