Afbeelding

Cialfo-gym springt met jeugdleden de vakantie in

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Cialfo-gym is zaterdag 17 juli met al haar jeugdleden samen de vakantie ingesprongen. Na een gek corona-jaar, waarin ze maar een deel van het jaar samen konden sporten, wilde Cialfo-gym graag met alle kinderen de vakantie goed beginnen. 

De leiding en het bestuur hadden op vrijdagavond hard gewerkt om de gymzaal in De Dreef om te toveren tot een heus springparadijs vol gave luchtkussens en een stoere stormbaan. Zaterdag om 8.30 uur in de ochtend mochten de peuters en kleuters zich hier heerlijk uitleven. De rest van de dag kwamen alle andere jeugdleden aan de beurt. Er is volop gesprongen en veel plezier gemaakt. Een mooie actieve afsluiting van een raar jaar!

Cialfo-gym wenst iedereen een heel fijne zomervakantie en ze zien de leden graag weer vanaf 8 september! Cialfo heeft ook altijd plek voor nieuwe leden. Ze hebben een aanbod voor kinderen vanaf 2,5 jaar, en ook voor meiden en jongens in de leeftijd tot ongeveer 16 jaar. Daarnaast hebben ze ook twee damesgroepen op woensdagochtend en donderdagavond. Kijk voor alle mogelijkheden op www.cialfo-gym.nl.