Afbeelding

Repair Café ook tijdens de vakantie open

Algemeen

Laarbeek - Het Repair Café Laarbeek, dat in Beek en Donk reparaties verricht bij Howeko, was op vrijdag 2 juli 2021 voor het eerst na de lange coronasluiting weer open. Met een volle agenda konden de reparateurs weer aan de slag en er kwam van alles langs. Koffiezetapparaten, strijkijzers, Air Fryers en een cirkelzaag. Het meeste kon worden gerepareerd en zo aan een nieuw gebruik beginnen. De cirkelzaag kon helaas niet zo gerepareerd worden dat hij weer veilig kon werken. Dit moet wel het geval zijn, want anders geven onze reparateurs hem niet mee terug. 

Het Repair Café Laarbeek heeft besloten om in de vakantie door te gaan zodat u niet zo lang hoeft te wachten. U kunt zich weer inschrijven voor 6 augustus 2021 via repairlaarbeek@gmail.com met vermelding van het artikel waar u voor komt. U krijgt dan snel een afspraak via de mail thuisgestuurd. Tijdens het wachten is er overigens koffie en een gezellig gesprek. Het Repair Café Laarbeek kunt u vinden bij Howeko aan het Wethouder Heinsbergenplein 6. In september zal ook het Repair Café in Lieshout van start gaan zodat u ook daar elke derde woensdag van de maand terecht kunt.

Onder het moto “Weggooien? mooi niet!“ kunt u dus of op de eerste vrijdag in Beek en Donk of op de derde woensdag in Lieshout terecht om u defecte apparaten een nieuwe kans te geven. Kijk op www.howeko.nl/repaircafe voor meer informatie over de werkwijze van het Repair Café.