Afbeelding

Inloopochtenden Seniorenvereniging Beek en Donk in de Waterpoort

Algemeen

Beek en Donk - De Seniorenvereniging gaat op dinsdag 27 juli van 10.00 tot 12.00 uur a.s. een vervolg geven aan de inloop op een nieuwe locatie, namelijk in het appartementencomplex de Waterpoort. De ingang is aan de Rubenslaan, tegenover de Beweegtuin. 

In het restaurant worden alle belangstellende 50-plussers van Beek en Donk ontvangen met een kop koffie of thee. Ook in het atrium kan men gezellig zitten. Men kan er, zoals iedereen inmiddels gewend is, terecht voor een praatje of het oplossen van een probleem met mobiel, laptop of tablet. Ook voor allerlei andere zaken kunt u binnenlopen. Op deze ochtend vindt tevens de ticketverkoop plaats van de Seniorenmiddag ‘Ten Blakke’ op 4 augustus in het Openluchttheater. Kaarten kosten € 7,50. Gepast geld wordt op prijs gesteld.

Seniorenvereniging Beek en Donk is erg blij dat de tweewekelijkse inloop voortgezet kan worden, want elkaar kunnen blijven ontmoeten vindt men erg belangrijk. Vooral in deze tijd. Voor meer informatie en geactualiseerde data en locatie: https://www.seniorenverenigingbeekendonk.nl/, via het maandblad het Bedonkske, of de lokale media. Graag tot ziens op 27 juli!