Afbeelding
Foto:

De bibliotheek komt naar je toe deze zomer

Algemeen

Laarbeek - Lezen, beleven en meedoen vanuit je hangmat, op de camping én bij de bieb. De zomervakantie lonkt. Of je er nou op uit trekt of vakantie viert in je eigen achtertuin, met de bibliotheek maak je er de zonnigste zomer van. Inspirerende, gezellige activiteiten en vakantieleesvoer voor jong en oud. Je kunt de bibliotheek zelfs meenemen in je achterzak. 

Vakantielezen is een spannende ontdekkingsreis voor gezinnen met kinderen uit groep 3 en 4. Door in de vakantie te lezen voorkom je een zomerdip en blijft het leesniveau op peil. En lezen wordt nog leuker als je het samen doet. Op www.vakantie-lezen.nl reis je langs 6 landen. Je doet opdrachten en zo probeer je schatten te vinden. De schatkaart krijg je op school én is verkrijgbaar bij de bibliotheek. Door de opdrachten goed uit te voeren, kun je stickers verdienen voor op je schatkaart. Deze stickers kun je bij de bibliotheek ophalen.

Boek ’n Trip
Tijdens de zomeractie van jeugdbibliotheek.nl kun je de mooiste verhalen beleven. Gewoon op je telefoon of tablet. Ga mee op boekentrip met de gratis online Bibliotheek-app en download de leukste e-books en luisterboeken. Voor iedereen tussen de 0-18 jaar. Ook als je nog géén lid bent van de bieb. Wist je dat iedereen tot 18 jaar gratis lid kan worden van de bibliotheek? Heb je al een abonnement, dan heb je altijd toegang tot de gehele jeugdcollectie in de online bibliotheek.

Al je zomerboeken mee in je achterzak
Boeken lezen en luisteren op je smartphone of tablet was nog nooit zo makkelijk. Met de app van de online bibliotheek zoek, vind en leen je de mooiste, spannendste en romantische e-books en luisterboeken. En met de TijdschriftenBieb app pak je ook al die lekkere zomernummers van je favoriete tijdschrift mee. Om van te genieten waar je wil, wanneer je maar wil. Met je bibliotheekabonnement ben je gratis lid van de online bibliotheek.