Seniorenmiddag in het Openluchttheater
Seniorenmiddag in het Openluchttheater Archieffoto: Joost Duppen

Activiteiten KBO Lieshout

Senioren

Lieshout - KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur een Inloop waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Loop eens binnen en maak kennis met een actieve seniorenvereniging. U bent van harte welkom. Tot na de zomervakantie is de Inloop in Franciscushof aan de Ribbiusstraat. 

Kevelaer
De bedevaart naar Kevelaer vindt dit jaar plaats op 29 en 30 juli. Vanwege de coronamaatregelen ziet het programma van deze dagen er anders uit. Er is bijvoorbeeld geen viering in de kapel, maar de mis wordt in de grote kerk bijgewoond. Het aangepaste programma staat vermeld in het Prikbord.

Seniorenmiddag ‘Ten Blakke’
Op 4 augustus houden de gezamenlijke KBO’s in de gemeente Laarbeek een seniorenmiddag in het Openluchttheater Mariahout. Inmiddels is deze middag met de naam Ten Blakke een jaarlijkse traditie. De muzikale invulling wordt verzorgd door door de Grottendorfer Blaaskapel. Presentator is Henrie Bouwmans. Voor de pauze zal hij in gesprek gaan met Peter Verstappen. Peter is advocaat en weet alles over erfrecht. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Na de pauze sluit de bekende artieste Ria Valk aan. Zij is bekend van liedjes als De liefde van de man gaat door de maag en Rocking Billy. Zij zal ook geïnterviewd worden en vervolgens haar liedjes laten horen. De middag begint om 13.15 uur.

Om een veilige omgeving te waarborgen, heeft het theater een coronaprotocol. Kaarten voor het programma zijn te bestellen bij de KBO. Dit kan, als u uw naam en telefoonnummer doorgeeft aan het secretariaat van KBO Lieshout. Per mail kbolieshout@gmail.com of per telefoon 0499-422326. Even langskomen op de inloop op dinsdagochtend mag ook.