Peter (midden) wordt in het zonnetje gezet
Peter (midden) wordt in het zonnetje gezet

Laatste speelavond B.C. De Ganzeveer

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Het was donderdag 22 juli de laatste speelavond van een apart seizoen badminton bij B.C. De Ganzeveer. Traditiegetrouw werd er bij de jeugd een apenkooi-parcours opgezet om het seizoen met een knaller af te sluiten.

Een paar weken terug kregen ze het nieuws dat trainer Peter definitief zou stoppen. Nu hebben ze van de gelegenheid gebruik gemaakt om hem op deze avond in het zonnetje te zetten en te bedanken voor de vele jaren dat hij bij de jeugd en de senioren training heeft gegeven. Na het overhandigen van de bloemen en het presentje was het de beurt aan de seniorenleden om nog even een paar wedstrijden te spelen.

Rond 22.00 uur was er aansluitend het jaarlijkse slotfeest, helaas ook nu weer in coronastijl. Een speech van voorzitter Bas van de Greef was het startsein van dit korte feestje. Onder het genot van een koud pilsje van de tap en een muziekbingo op de achtergrond heeft iedereen toch een mooie avond gehad. Ze kijken dan ook weer uit naar het volgende seizoen waarin ze hopelijk weer alles als vanouds uit kunnen voeren!

Bij deze wenst B.C. De Ganzeveer iedereen een fijne vakantie en graag zien ze de leden weer terug op donderdag 9 september. Lijkt het je leuk om na de zomer te beginnen met badminton? Meld je dan aan via het inschrijfformulier op www.ganzeveer.nl of informeer naar de mogelijkheden via info@ganzeveer.nl.

Vanwege het vertrek van de trainer is B.C. De Ganzeveer nu op zoek naar een opvolger. Ben of ken jij iemand die de rol van trainer van de club op zich wil nemen, stuur een mailtje naar info@ganzeveer.nl. Ook als je nog vragen hebt, zijn ze via dit mailadres te bereiken.