Afbeelding

Mevrouw Buijssen 40 jaar lid van Seniorenvereniging Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Mevrouw Buijssen viert dit jaar een uniek jubileum, namelijk haar 40 jaar lidmaatschap bij de Seniorenvereniging Beek en Donk. Zij is op haar 55ste lid geworden en werd nu, op haar 95ste, in het zonnetje gezet voor haar steun al die jaren. Namens de seniorenvereniging verrasten voorzitter Mariëtte Frijters en secretaris Francien Vereijken haar met een kaart, een mooi bloemstuk, lekkere bonbons en een bijbehorende oorkonde. 

Mevrouw Buijssen is net na de oorlog in Beek en Donk komen wonen met haar man. Eerst in het Harmoniegebouwtje in de Muziektuin, en nu in de Schoolstraat. Haar man overleed al in 1982 en zij bleef toen achter met vijf kinderen. Inmiddels heeft ze 15 kleinkinderen en (bijna) 21 achterkleinkinderen. Van de hele familie kent ze de verjaardagen uit haar hoofd en ze skypet, zit op facebook, achter de computer of op haar tablet. Zo blijft ze op de hoogte van het wel en wee van iedereen, ook van de familie in Spanje en Hongarije.

Vroeger heeft mevrouw Buijssen nog als penningmeester in het bestuur gezeten van ‘Tieners van Toen’ en hield ze 26 jaar lang basisschool ‘t Otterke schoon. Mevrouw Buijssen woont nog zelfstandig, is nog heel helder van geest en staat heel positief in het leven ondanks de tegenslagen die ze heeft gehad. Een voorbeeld voor velen!