Kindervakantieweek Mariahout
Kindervakantieweek Mariahout Foto: Archieffoto

Kindervakantieweek Mariahout gaat niet door

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - De Kindervakantieweek in Mariahout gaat niet door, zo laat de organisatie weten. “Met heel veel verdriet en pijn in ons hart delen we mede dat we na heel lang beraad hebben besloten dat de kindervakantieweek 2021 toch niet door zal gaan.”

“Met Covid nog steeds zo tastbaar aanwezig zijn de risico’s te groot. Dat maakt dat het te complex is geworden voor ons als organisatie om het programma voldoende veilig neer te zetten. We durven het risico eenvoudigweg niet aan. Omdat we ontzettend graag iets aan willen bieden is er een alternatief ontstaan in de vorm van een Mini-KVW aan huis. Dit houdt in dat we op maandag 30 augustus als organisatie een feestpakket komen brengen met allerlei leuke opdrachten en verrassingen! We hopen jullie hiermee toch wat leuks aan te bieden”, aldus de organisatie.

Het inschrijfgeld kan worden gebruikt voor de inschrijving van volgend jaar. Mocht je toch graag de betaling retour ontvangen dan is dit mogelijk door een mailtje te sturen naar: kvwmariahout@gmail.com. In september worden de aanvragen verwerkt en de betalingen gedaan. De organisatie gaat ervan uit dat ze volgend jaar een knalfeest neer kunnen gaan zetten voor de kinderen. Ze hopen op ieders begrip en wensen iedereen een heel fijne zomer toe.