Afbeelding

Kom naar de KleuterBieb

Algemeen

Beek en Donk - De bibliotheek is dé plek waar je met je kindje terecht kunt voor voorlezen en voorleestips. Bibliotheek De Lage Beemden start in september weer met de KleuterBieb. In de KleuterBieb beleven kleuters de mooiste verhaaltjes, zingen ze samen of doen ze een leuk spel of activiteit. 

De KleuterBieb is bedoeld voor kinderen van vier tot zes jaar en hun (groot)ouders. Van september 2021 tot en met juni 2022 is de KleuterBieb elke eerste woensdag van de maand van 14.15 tot 15.00 uur in Beek en Donk.

Spaar voor een mooi prentenboek
Bij het eerste bezoek aan de KleuterBieb krijgt je (klein)kind een mooie kaart om stickers te sparen. Hoe vaker jullie naar het voorlezen komen, hoe meer stickers jouw kind spaart. De volle spaarkaart lever je in bij de voorlezer van de KleuterBieb en dan ontvang je een mooi prentenboek cadeau.

Voorlezen doe je in en buiten de bibliotheek
Elk kind kan gratis lid worden van de bibliotheek. Zo kun je als vader, moeder, opa, oma, tante of oom leuke voorleesboeken lenen voor thuis. Je kunt altijd hulp vragen in de bibliotheek als je niet precies weet wat een leuk en geschikt boek is.