Het Buurthuis in Mariahout
Het Buurthuis in Mariahout Foto: Mark Barten

Opening Huiskamer van Mariahout

Algemeen

Mariahout - Het afgelopen jaar is de Werkgroep Huiskamer Mariahout bezig geweest om met de denkers, doeners en organisatoren van Mariahout, de ‘Huiskamer van Mariahout’ vorm te geven.

Door veel clubs, verenigingen en organisaties te benaderen, weten zij nu wat de Mariahoutenaar graag ziet in de Huiskamer. Hiervoor hebben ze een programma gemaakt wat ze graag willen aanbieden aan wethouder Monika Slaets. Tijdens het programma op vrijdag 24 september van 16.00 tot 20.00 uur hebben zij Monika Slaets bereid gevonden de opening te verrichten van de ‘Huiskamer van Mariahout’.

Graag wil de organisatie u uitnodigen om aanwezig te zijn. Zij willen u namelijk deelgenoot maken van de Huiskamer en u en uw achterban graag informeren. Maar ze willen vooral met u dit leuke feestje vieren. Ze hebben gezorgd voor een springkussen, vrijmarkt, spelletjes, muziek, optredens, pannenkoekenkraam en frietkar. Kan de organisatie u verwachten? Stuur dan een e-mail naar joost.van.wijk@sdlb.nl en dan zorgen zij ervoor dat u op gepaste wijze wordt ontvangen.