Maaike vd Spijker met SK Wilore, Ingrid van Veggel met Kick Start en Suzanne van Lente met Lise-Lore.
Maaike vd Spijker met SK Wilore, Ingrid van Veggel met Kick Start en Suzanne van Lente met Lise-Lore. Foto: P. vd Sande

Pony en Paarden Dressuur bij Manege D’n Perdenbak.

Sport

Lieshout -  Sinds lange tijd was er op zaterdag 28 en zondag 29 augustus weer een echte wedstrijd bij Manege D’n Perdenbak. De ringen lagen buiten netjes op het gras, in de kantine was een hapje en een drankje en voor de winnaars waren er weer prijzen en strikken om mee naar huis te nemen. 

De organisatie heeft weer mogen genieten van de fijne wedstrijdsfeer, en ook al viel er zondag een klein buitje, mocht dat de pret niet drukken. De jury’s kregen mooie combinaties in de ring, van beginners tot gevorderden en van alle leeftijden. Hieronder de uitslag van de Laarbeekse deelnemers.

Klasse B: Noor vd Oever met Alex, eerste met 197 en tweede met 187. Dena Smits met Victory 187 en Shannen Saedt met Belle, vijfde met 184 en vierde met 176,5. Ise Saedt en Dancing Queen werden vierde met 195 en 178,5. Maud vd Oever en Sandokan’s Unique werden vijfde met 188 en derde met 191,5 punt. Claire Vermaes met Dempsy Sam werden tweede met 194 en eerste met 201 punten.

Klasse L: Abby Mullan en Snowbird werden twee keer eerste met 195 en 186 punten. Ise Saedt en Happy werden tweede met 196 en eerste met 194 punten. Suzanne van Lente en Lente-Lolita werden eerste met 185,5 punt.

In de klasse M startte Maaike vd Spijker met SK Wilore en zij werden twee keer eerste met 193 en 186 punten, Ingrid van Veggel en Kick Start werden tweede met 190 punten en Suzanne van Lente en Lise-Lore werden vierde met 184 punten.

Wij bedanken al onze vrijwilligers voor hun hulp deze dagen en feliciteren de deelnemers met hun behaalde resultaat. De volgende wedstrijd staat gepland op 18 en 19 september. Kijk voor het vraagprogramma en de volledige uitslag op www.stichtingderaam.nl. Inschrijven graag via mijnknhs.nl.