Afbeelding
Foto: Marcel vd Kerkhof BD

VV Mariahout en KV Flamingo’s openen het nieuwe seizoen

Sport

Mariahout - De jaarlijkse seizoensopening “Mieskes seizoensaftrap” wordt aanstaande zondag 5 september gehouden door voetbalvereniging Mariahout en korfbalvereniging Flamingo’s, op sportpark De Heibunders in Mariahout. Net als vorig jaar is er ook dit jaar een coronaprotocol afgestemd en gecommuniceerd aan alle aanwezigen, zodat de activiteit kan plaats vinden met inachtneming van afspraken en maatregelen rondom Covid-19 richtlijnen. 

Op deze zondag worden alle nieuwe jeugdteams met hun begeleiders en sponsoren gepresenteerd aan het publiek en worden de teamfoto’s gemaakt. Er worden activiteiten georganiseerd voor de spelers en speelsters, er zijn versnaperingen en een gratis loterij. Het programma start met de presentatie van de teams op de tribune van het hoofdveld van VV Mariahout. In totaal worden circa 200 jeugdleden voorgesteld. Met veel plezier en hopelijk fijne weersomstandigheden zal het nieuwe seizoen worden ingeluid. Publiek is welkom, maar ook voor het publiek gelden de regels van het coronaprotocol. Kom ook kijken op zondag 5 september om 11.00 uur op Sportpark de Heibunders in Mariahout!

Ook ouders met kinderen die zin hebben om onder voetbal of korfbal te gaan, zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen en van de sfeer te proeven. Jonge kinderen van 4 tot 6 jaar kunnen op zaterdagochtend starten bij de Kangoeroeklup van KV Flamingo’s. Meld je daarvoor even aan op flamingos.mariahout@gmail.com. Voetballertjes onder de 6 jaar kunnen zich aanmelden als ‘Mariaantje’ en op de zaterdagochtenden mee komen trainen. Aanmelden kan via ledenadministratie@vvmariahout.nl. Voor meer informatie neem je een kijkje op de websites van de verenigingen, of kijk op de Facebook of Instagram pagina van VV Mariahout of KV Flamingo’s.