Fenne van der Horst
Fenne van der Horst Foto: Laarbeek Actief

Nieuwe stagiaires Laarbeek Actief stellen zich voor

Algemeen

Laarbeek - Laarbeek Actief heeft in het schooljaar 2021-2022 vier stagiaires vanuit het MBO Sport & Bewegen in Eindhoven. Ze stellen zich hieronder persoonlijk even voor.

Bram Werdens
Mijn naam is Bram Werdens en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Beek en Donk en ben keeper bij Sparta’25. Ik volg de opleiding BOS (buurt, onderwijs en sport) in het tweede jaar op het Summa Sport Uitstroom BOS. Op de dinsdagen en woensdagen kom ik stage lopen bij Laarbeek Actief. Op de dinsdag ben ik aanwezig bij de beweegtuin in Lieshout en ga ik gymlessen geven op verschillende scholen en BSO’s in Laarbeek. Op de woensdag ben ik aanwezig bij de beweegtuin in Mariahout en help ik mee met de peuter/kleuter lessen. In de vakanties help ik ook mee met de vakantie activiteiten. Ik heb er heel veel zin in en tot snel!

Ilias Divanis
Ik ben Ilias Divanis en woon in Beek en Donk. Ik ben 17 jaar oud en zit in het tweede leerjaar van de opleiding Summa Sport Uitstroom BOS in Eindhoven. Ik kom dit jaar stage lopen bij Laarbeek Actief op de dinsdagen en woensdagen. Op de dinsdagen ben ik aanwezig bij de BSO’s, de beweegtuin in Lieshout en de kinderopvang. Op de woensdagen ben ik bij de kleuter- en peuterlessen, en de beweegtuin in Mariahout. Ik heb er veel zin in!

Inga Elbers
Ik ben Inga Elbers, woon in Aarle-Rixtel en ben 21 jaar oud. Ik zit op het Summa College Sport en Bewegen - bewegingsagoog Summa Sport in leerjaar drie. Dit jaar kom ik stage lopen bij Laarbeek Actief. Ik zal aanwezig zijn op de donderdag en vrijdag. Op de donderdag ben ik veel bezig met Uniek Sporten de Peel en op vrijdag ben ik te vinden in de beweegtuin of bij Junior Laarbeek Actief. Ik heb er erg veel zin in om er een leerzaam en gezellig jaar van te maken. Tot snel!

Fenne van den Horst
Ik ben Fenne van der Horst en ik ben 19 jaar oud. Ik woon in Stiphout en zit nu in mijn derde jaar van Summa Sport en Beweging. Ik volg de richting bewegingsagoog. Dit is mijn tweede jaar bij Laarbeek actief en ik loop op de donderdag en vrijdag stage. Ik ga vooral mee lopen bij de beweegtuin in Aarle-Rixtel, Uniek Sporten de Peel, gymlessen en vakantieactiviteiten. Ik heb er veel zin in!

Bram Werdens
Ilias Divanis
Inga Elbers