vanwege corona, waarbij afstand bewaard moet blijven tot elkaar, wordt in de beweegtuin bij de waterpoort ochtend gymnastiek gegeven op het grasveld door jacky vd enden. De bewoners kunnen vanaf hun terras op afstand mee bewegen.
vanwege corona, waarbij afstand bewaard moet blijven tot elkaar, wordt in de beweegtuin bij de waterpoort ochtend gymnastiek gegeven op het grasveld door jacky vd enden. De bewoners kunnen vanaf hun terras op afstand mee bewegen. Foto: Joost Duppen

Volop activiteiten bij Laarbeek Actief

Algemeen

Laarbeek - Sinds enkele weken is Laarbeek Actief weer van start gegaan. Ze hebben een aantal activiteiten op de planning staan en delen deze graag.

Met de NOC*NSF Nationale Sportweek wil Laarbeek Actief zoveel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport. Ze gaan tijdens deze week dus lekker met zijn allen sporten en bewegen. Van 17 tot en met 26 september zetten enkele sportverenigingen in Laarbeek hun beste beentje voor om kinderen, jeugd en ouderen te laten bewegen en kennis te laten maken met desbetreffende sport. Vanaf maandag 6 september om 18.00 uur kan er worden aangemeld. Meer informatie op www.laarbeekactief.nl

Beweegtuinen Laarbeek
Beweegtuinen gaan altijd door, ook met slecht weer. Dan kunnen ze namelijk naar binnen uitwijken.
Maandag: 10.15-11.00 uur Beek en Donk (Rembrandplein)
Dinsdag: 10.00-11.00 uur Lieshout (Franciscushof)
Woensdag: 10.00-11.00 uur Mariahout (Oranjeplein)
Donderdag: 10.15-11.00 uur Beek en Donk (Rembrandplein)
Vrijdag: 10.00-11.00 uur Aarle-Rixtel (Zonnetij)

Beweeg je thuis? Houd je dan fit en vitaal met de beweegfilmpjes en -boekjes die te vinden zijn op de website.

Scholen, KDV & BSO’s
Aanstaande maandag 6 september starten de scholen weer en dus ook de BSO’s. In week 37 start Laarbeek Actief weer structureel, alle dagen, met het vaste beweegprogramma. Zowel bij de scholen, KDV en BSO in Laarbeek.

Junior Laarbeek Actief
Op vrijdag 10 september in de middag, starten ze met de eerste bijeenkomst van Junior Laarbeek Actief. Het schooljaar 2021-2022 heeft Laarbeek Actief maar liefst 10 fanatieke junioren uit groep 7 of 8 uit Laarbeek! Zij gaan weer voor activiteiten zorgen, waar kinderen uit Laarbeek aan mee kunnen doen.