Afbeelding
Foto: unknown

Inloophuis De Cirkel is weer open

Algemeen

Laarbeek/Helmond - Nu corona een terugtrekkende beweging aan het maken is, opent De Cirkel in Helmond, het regionale inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten, weer haar deuren.  Ook veel Laarbeekse inwoners komen hierop af. Vanaf 6 september draait De Cirkel bijna weer als vanouds. Bijna, want de coronaregels gelden hier natuurlijk ook.   

Veel is er niet veranderd. De gastvrouwen bieden als vanouds behalve koffie en thee bezoekers een luisterend oor aan. Ook de programmering heeft weinig verandering ondergaan. Lotgenotencontact, yoga, fitness en fotoclub zijn voorbeelden van activiteiten die bij De Cirkel georganiseerd worden. Meer activiteiten en de juiste tijden vind je op https://inloophuisdecirkel.nl. 

Corona
Het inloophuis is een ruim gebouw, maar ook hier gelden de coronaregels: 1,5 meter afstand houden, handen desinfecteren bij binnenkomst en bij klachten niet komen. Een mondkapje is niet verplicht, maar is wel nodig bij activiteiten binnen de 1,5 meter. Mensen die (nog) niet volledig gevaccineerd zijn en het inloophuis willen bezoeken, vragen ze vriendelijk een zelftest te doen.  

Bezoeken
Wil je meer informatie over inloophuis De Cirkel, het inloophuis bezoeken of je opgeven voor een activiteit? Mail dan naar info@inloophuisdecirkel.nl of bel 0492-347904. Het adres van De Cirkel is Evertsenstraat 19, 5703 AM in Helmond.