Afbeelding

Educatieve informatieavond Seniorenvereniging Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Seniorenvereniging Beek en Donk organiseert op donderdagavond 16 september om 19.30 uur een bijeenkomst over het onderwerp ‘Gezonde Voeding en Overgewicht’ in samenwerking met de LEVgroep en Kruiswerk Laarbeek. Vanaf 19.15 uur wordt er koffie of thee geschonken en in de pauze wordt u een consumptie aangeboden.

Er worden verbanden gelegd met verschillende gezondheidsklachten zoals botontkalking en hart- en vaatziekten. Ook zult u meer zicht krijgen op wat u zou kunnen doen om gezonder te eten. Overgewicht komt ook aan bod: ouderdomsdiabetes kan bijvoorbeeld een ernstig gevolg hiervan zijn. Wat kunt u hieraan doen? Meer bewegen en andere voedingsgewoonten.

Deze voorlichting wordt verzorgd door de heer Chris Kinders van de GGD Brabant Zuid-Oost. Alle 50-plussers van Laarbeek zijn welkom in het Ontmoetingscentrum Beek en Donk (Otterweg 29). De toegang is gratis, maar in verband met de organisatie vragen zij u wel zich even aan te melden vóór 13 september. Dit kan via mariettefrijters@home.nl, een briefje in de brievenbus (Rogier Monicxlaan 14) of per telefoon: 06-15962783.