Afbeelding

St Caecilia kijkt terug op geslaagde fietsenbeurs

Algemeen

Lieshout/Mariahout - Een beurs met 170 fietsen, blije nieuwe eigenaren, tevreden verkopers en vooral een club met een extraatje. Harmonie St Caecilia kijkt terug op een geslaagde zevende editie van haar fietsenbeurs.

De speciaal voor de beurs ingerichte testbaan werd weer volop gebruikt voor een first-date tussen fiets en berijder. Past ‘ie? Fietst ‘ie? Remt ‘ie? Hoe ziet het nieuwe koppel er uit? Menig nieuw setje van fiets en fietser verlieten zo de fietsenbeurs.

Zo gingen er fietsen mee naar een nieuwe studentenstad. Jongere jeugd die inmiddels toch echt met de knieën het stuur raakte vond op de beurs hun volgende, grotere fiets. Ook ouderen die toch geen elektrische fiets wilden vonden er een fijne nette fiets.

St Caecilia dankt de kopers voor hun aankoop, de verkopers voor hun aangeboden fietsen en natuurlijk ook de mensen die een fiets geschonken hebben aan de vereniging. Zonder goede fietsen is er immers geen fietsenbeurs. Heeft u deze beurs gemist? Volgend jaar, op zaterdag 27 augustus, wordt het weer georganiseerd!