Afbeelding

Geslaagde seizoensopening in Mariahout

Algemeen

Geslaagde seizoensopening in Mariahout

Mariahout - De organisatie van de seizoensopening van VV Mariahout en KV Flamingo’s kijkt terug op een mooie dag. Op zondag 5 september schenen al in de ochtend de eerste zonnestralen op het sportpark De Heibunders en die gingen ook niet meer weg. Je hebt er geen invloed op, maar dat helpt natuurlijk ontzettend voor de sfeer tijdens een buitenactiviteit als de seizoensopening.

Het was te zien dat iedereen er weer ontzettend veel zin in heeft om te starten met voetballen of korfballen. Het enthousiasme was merkbaar bij kinderen, ouders, coaches, sponsoren, organisatie, vrijwilligers en toeschouwers. Eindelijk weer samen op de Heibunders en samen genieten van de sportende jeugd. 

Om 11.00 uur zat het veld voor de hoofdtribune vol met in geel-blauw en rood-wit geklede kinderen en jongeren. Dit jaar werd gestart met het presenteren van de oudste jeugdteams en traden de voetballers en korfballers om de beurt aan met de trainers, leiders en sponsor van hun team. Als laatste waren de Mariaantjes van VV Mariahout en de Kangoeroes van KV Flamingo’s aan de beurt waarvan de jongste kinderen 4 jaar zijn. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met je talent te ontwikkelen. Na het voorstellen werd per team de teamfoto gemaakt en kon de jeugd vooruit met voetbal- of korfbalspelletjes of een mixtoernooi. Er werd getrakteerd op broodjes knakworst en een schepijsje en er werd afgesloten met een loterij voor de jongste kinderen. De (beker)competities voor de jeugdteams starten komend weekend, iedereen is er klaar voor, het seizoen is geopend. De seizoensopening toonde aan dat het vast en zeker een geweldig sportseizoen gaat worden.