Secretaris Johan Heurter
Secretaris Johan Heurter

Johan Heurter 40 jaar secretaris bij ATTC´77

Sport

Aarle-Rixtel - Bij de opening van het nieuwe tafeltennisseizoen werd Johan Heurter tijdens de, wegens Corona, uitgestelde algemene ledenvergadering op dinsdag 14 september in de spreekwoordelijke bloemetjes gezet. Al sinds januari 1981 is hij lid van het bestuur van ATTC´77 als secretaris.

Dit betekent dat Johan al 40 jaar post ontvangt, beantwoordt en archiveert, vergunningen regelt voor speciale activiteiten zoals een Luikse Markt, feestavond en jeugdkamp, externe vergaderingen bijwoont en natuurlijk de verslaglegging doet van alle bestuurs- en ledenvergaderingen. Een snelle rekensom komt bij 40 jaar verslagen schrijven en gemiddeld 8 tot 10 vergaderingen per jaar neer op minimaal 200.000 woorden die hij al voor ATTC´77 op papier heeft gezet. Als dank ontving hij uit handen van voorzitter Mark Rovers een mooie pen en notitieboek zodat hij nog vele jaren aantekeningen kan blijven maken tijdens de bestuursvergaderingen, want gelukkig wil hij daarmee doorgaan.

Op vrijdag 10 september werden voor het eerst weer wedstrijden gespeeld in een uitwisseling bij TTC Deurne. In een erg warme hal werden de spelers verdeeld over vier gelegenheidsteams van drie personen om zo een normale wedstrijd te kunnen spelen zodat niet geheel onvoorbereid aan de competitie begonnen zal worden. Vier teams waren goed aan elkaar gewaagd en bij de andere vier teams was het niveauverschil iets te groot; één keer in het voordeel van ATTC en één keer in het voordeel van Deurne. Met de totale eindscore van 21-19 voor Deurne hielden de verenigingen elkaar goed in evenwicht. Het was vooral een gezellige avond, waarbij het fijn was om weer wedstrijden te mogen spelen tegen een andere vereniging.

Deze week start de competitie waaraan ATTC met zeven teams deelneemt, één team minder dan voorheen. Vanwege blessures, werk en andere hobby´s zijn een paar spelers gestopt met competitie en is er wat geschoven tussen de teams om zo tot de zeven teams te komen. Er heeft zich ook een nieuwe speler aangemeld. Rajan van Aar speelt al enkele jaren in de TLE (regiocompetitie rondom Eindhoven) en wilde het eens bij de bondscompetitie gaan proberen. Hij gaat in het tweede team, dat uitkomt in de 3e klasse, spelen. Vanaf vrijdag 17 september zijn er weer wekelijks wedstrijden in de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat in Aarle-Rixtel.