Kasteel Croy.
Kasteel Croy.

Hamlet in de tuin van Kasteel Croy

Algemeen

Aarle-Rixtel - De American Drama Group Europe komt op woensdag 22 september naar kasteel Croy voor een live opvoering van William Shakespeare’s Hamlet. Deze opvoering is onderdeel van de Europese tour van dit theatergezelschap. Zij presenteren deze voorstelling dit jaar bij 50 bekende kastelen in heel Europa. Deze kastelen vormen een prachtig decor voor deze voorstelling. Kasteel Croy is er trots op dat zij onderdeel mogen zijn van deze unieke tournee.

ADG Europe voert dit historische theaterstuk op met muziek van Thomas Johnson. Hierdoor ontstaat een eigen muzikale interpretatie, waarbij het oorspronkelijke verhaal geen geweld wordt aangedaan. De hoofdpersoon Hamlet probeert een antwoord te vinden op de moord van zijn vader en komt terecht in een wereld vol leugens en tragedie. In de prachtige historische omgeving van het kasteel komt het verhaal geweldig tot zijn recht.

Er zijn twee voorstellingen om 14.00 uur en 18.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.adg-europe.com. Hier zijn ook de toegangskaarten à €25 (€12 voor studenten/jongeren) te bestellen. Deze voorstelling is uiteraard in het Engels.

De voorstelling vindt plaats in de open lucht en gaat onder alle weersomstandigheden door. Vanwege de COVID-situatie zijn er vaste zitplaatsen voor bezoekers op voldoende onderlinge afstand.