Afbeelding
Foto: rivm.nl

Start inloop ‘Impact corona’

Algemeen

Laarbeek - In overleg met een aantal betrokken inwoners start LEVLaarbeek in september met een maandelijkse inloop waarin onder andere samen wordt gepraat over de impact die corona op ons leven heeft gehad en/of nog steeds heeft. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de sociale beperkingen, gevoelens van eenzaamheid of onmacht, de uitdagingen van het thuiswerken en thuisonderwijs, een blijvende verslechterde gezondheid of het verlies van een dierbare. 

Deze bijeenkomsten worden begeleid door een maatschappelijk werker en een welzijnswerker van LEVLaarbeek. Zij gaan graag met je in gesprek, geven advies en denken mee over passende oplossingen, ondersteuning of hulp. Dit kan uiteraard ook in een individueel vervolggesprek. 

De eerste bijeenkomst vindt plaats op donderdag 23 september van 19.00 tot circa 20.30 uur in het ontmoetingscentrum, Otterweg 29 in Beek en Donk. De vervolgbijeenkomsten staan gepland op 21 oktober en 25 november. 

Deelname is gratis, wel graag even aanmelden via 0492-328 800 of suzan.dekoning@levgroep.nl. Voor vragen kun je uiteraard ook via deze gegevens contact opnemen. Ook als je op bovenstaande datum verhinderd bent, maar wel behoefte hebt om hierover in gesprek te gaan.