Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Harmonie O&U treedt op in De Dorpstuin

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Harmonie O&U geeft op zaterdagavond 25 september het concert: ‘O&U in Open Air’. De locatie is de mooie Dorpstuin in Beek en Donk. Voor de harmonie is het haar eerste concert weer sinds het begin van de coronapandemie. Het is dus een fijn vooruitzicht om met dit openluchtconcert de symbolische concertdeuren weer te kunnen openen voor het publiek. 

Het programma van het concert wordt verzorgd door het jeugdorkest en het harmonieorkest. Beide orkesten brengen muziekstukken ten gehore van verschillende componisten (zoals Alfred Reed, Gustav Holst) met ieder zijn eigen muzikale sfeer. Van prachtige en rustige muziek tot vrolijk en opzwepend; alles komt voorbij in het ruim één uur durende programma.

Het concert begint om 18.30 uur en de toegang is gratis. Terwijl u zittend naar het concert luistert, kan de crew van De Dorpstuin u voorzien van een heerlijk drankje. Alles bij elkaar een recept voor een gezellige nazomerse avond met mooie muziek om van te genieten. Mochten de weersverwachtingen het optreden niet mogelijk maken, dan zal O&U dit bekend maken via haar sociale media.