Afbeelding

Ook Junior Laarbeek Actief is weer begonnen

Algemeen

Laarbeek - De Junioren van Laarbeek actief zijn weer begonnen. Junior Laarbeek Actief valt onder de Buurtsportcoaches van Laarbeek Actief en zijn kinderen uit groep 7 of 8 uit Laarbeek. 

De Junior Laarbeek Actievers helpen bij minimaal één activiteit in de vakanties met organiseren en begeleiden. Daarnaast zijn zij ambassadeur van Laarbeek actief en houden ze het team op de hoogte van de trends en ontwikkeling op de basisschool en denken ze mee in het totale aanbod van Laarbeek Actief. Het activiteiten aanbod van Laarbeek Actief wordt (deels) vastgesteld naar aanleiding van de ideeën en meningen van kinderen uit Laarbeek.

De zomeractiviteiten 2021 
Tijdens de zomeractiviteiten in week 30 waren de Junioren zeer actief bezig om de deelnemers te helpen en te ondersteunen, maar hebben ze vooral met iedereen veel plezier gemaakt. Wat de junioren zelf hebben georganiseerd waren onder andere leuke spellen zoals, kabouter en reus, blikgooien, vuur water spons en annemaria koekoek. De verschillende junioren waren erg enthousiast over de georganiseerde spellen. “Ik vond de bootcamp het leukst omdat de kinderen heel veel plezier hebben gehad”, zo vertelt Junior Marijn. Junior Tim: “Vuur water spons was super leuk, ook omdat ik mee mocht doen. Maar het was wel warm.’’ Junior Nikki vond vooral het enthousiasme van andere kinderen leuk. “Ik vond het leuk om kinderen blij te zien en dat ze fanatiek meededen met de spellen.” Junior Evi koos voor het badmintonnen. “Badminton vond ik erg leuk om te begeleiden. Ook omdat ik zelf bij badminton zit.’’

2021/2022
Dit jaar zijn er weer Junior Laarbeek Actievers aanwezig bij verschillende vakantieactiviteiten. Vrijdag 10 september zijn zij met 10 fanatieke Junioren begonnen met de eerste bijeenkomst. Dit waren: Jill van de Laar, Lila Gijsbers, Meike Meeusen, Evi Derksen, Jainy Jansen, Marijn van den Broek, Tim Boelens, Lieke Steenbakkers, Jasper Vogels en Nikki van Berlo. Ze hebben vele ideeën en activiteiten in petto. Schrijf je in voor de herfstvakantie activiteiten op maandag 11 oktober vanaf 18.00 uur. De activiteiten zitten snel vol, dus schrijf je op tijd in. Zie planning op https://www.laarbeekactief.nl/vakantie-activiteiten-/ voor de volgende vakantie activiteiten!

Overige activiteiten/ informatie
Wil je meer informatie of wil je de foto’s van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de Facebookpagina van Laarbeek Actief, of ga naar www.laarbeekactief.nl. Hier blijf je op de hoogte en vind je informatie over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek. Voor vragen en inschrijven kun je terecht bij Jaccy.vandenenden@levgroep.nl.

Afbeelding