Badminton; een leuke en actieve sport voor iedereen!
Badminton; een leuke en actieve sport voor iedereen!

Gratis ‘Rabobank inloopavonden’ bij Badminton Club Lieshout

Sport

Lieshout - Zin in Badminton? Kom dan naar één van de inloopavonden van Badminton Club Lieshout. Op woensdag 15 september 2021 houdt de vereniging een eerste inloopavond. Op woensdag 22 september is de tweede. 

In het zojuist aangevangen seizoen 2021/2022 zijn er weer plaatsen vrij bij de jeugd (aspiranten en junioren) én bij de senioren. Plaatsen voldoende, maar kom snel want vol is vol. Om de jeugd van Laarbeek, en dus potentiële nieuwe leden, kennis te laten maken met de badmintonsport in het algemeen, en Badminton Club Lieshout in het bijzonder, organiseren zij een tweetal inloopavonden. Op woensdag 15 september en op woensdag 22 september zijn geïnteresseerden van harte welkom om gratis mee te komen spelen en zo kennis te komen maken. Dankzij de ondersteuning van Rabobank Helmond Peel Noord kan iedereen gratis en zonder enige verdere verplichting aan deze inloopavonden deelnemen. Aanvang van de inloopavonden is 18.30 uur voor de aspiranten (vanaf ca. 7 jaar), 19.00 uur voor de junioren (vanaf ca. 13 jaar) en 20.00 uur voor de senioren (vanaf ca. 18 jaar). Plaats van handeling is in de thuishaven van Badminton Club Lieshout; sporthal De Klumper aan de Papenhoef in Lieshout

Ondersteuning via Clubsupport
Doordat de inloopdagen ondersteund worden door Rabobank Helmond Peel Noord hoef je niets mee te brengen. Badminton Club Lieshout zorgt voor een gehuurde accommodatie, met kleedruimte en sportzaal, leen-rackets, voldoende shuttles en voor een goede begeleiding. Zorgen dat je je sportkleding aan hebt is dus voldoende.

Programma
Woensdag, 15 september, vanaf 18.30 uur; Rabobank Inloopdag (1)
Woensdag, 22 september, vanaf 18.30 uur; Rabobank Inloopdag (2)