Karin Gevers met Jay
Karin Gevers met Jay Foto: Col Warnaar

Pony- en paardendressuur weekend bij Manege D’n Perdenbak

Sport

Lieshout - In het weekend van 18 en 19 september kwamen de pony- en paardenruiters naar de Manege in Lieshout voor een gezellige dressuurwedstrijd. Het zonnetje scheen heerlijk en de ruiters hebben voor de laatste keer dit outdoor seizoen fijn buiten kunnen rijden. De jury’s kregen leuke combinaties in de ring en na iedere rubriek waren er prijzen en strikken voor de winnaars. De organisatie bedankt Jaberg Reiniging voor het schenken van de extra prijzen.

De volgende ruiters uit Laarbeek reden mee: In de Klasse L, Malon Toirkens met Robby, twee keer eerste met 187 en 182 punten, Juul Hellings twee keer eerste met 181,5 en 180,5 punt, Suzanne van Lente met Lente-Lolita twee keer eerste met 177 en 183,5 punt. In de Klasse M, Eline Raaijmakers met Kantje’s Kacey tweede met 177,5 punt, Maaike Spijker met Wilore twee keer eerste met 184 en 182 punten en Karin Gevers met Jay derde met 172,5 en tweede met 181 punten.

Vanaf volgende maand gaan ze weer indoor wedstrijden organiseren. Hiervoor kun je je inschrijven middels www.mijnknhs.nl. Kijk voor de volledige uitslag op www.stichtingderaam.nl.