Afbeelding

Het allerlaatste optreden in Openluchttheater Mariahout?!

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - Voor wie dacht dat de fantastische show van Queen Forever dé afsluiter van het theaterseizoen was, heeft Openluchttheater Mariahout nog een swingende verrassing in petto.

Twee weken geleden genoten ruim 400 bezoekers van een spectaculair optreden van de tributeband Queen Forever. De gelijkenis met Freddy Mercury en band was buitengewoon, een sluitconcert waar nog lang over nagepraat wordt. Maar dat concert was helemaal niet het laatste optreden in Openluchttheater Mariahout.

Op woensdag 29 september 2021 komt Monique Smit namelijk met haar Kleuterpop-liveshow naar Mariahout toe. Vanaf 15.00 uur kunnen kinderen van alle leeftijden, maar in het bijzonder de kleintjes vanaf 3 jaar, swingen en zingen samen met de Bekende Nederlandse uit Volendam. Uiteraard mogen ook de voetjes van alle ouders van de vloer. Het belooft één groot en vrolijk feest te worden voor iedereen. En na afloop is er de gelegenheid om met Monique op de foto te gaan, het boekje met cd te kopen en dat te laten signeren. Meer info en tickets kun je vinden op www.oltm.nl.