Afbeelding
Foto:

Rommelmarkt in De Dreef

Algemeen

Aarle-Rixtel - Drie verenigingen uit Aarle-Rixtel organise­ren in het na- en vo­orjaar maandelijks een rommelmarkt in MFC de Dreef in Aarle-­Rixtel. Op zondag 26 september is de volgende editie van de rommelmarkt.

Op deze markt is va­n alles te koop. Er zijn huishoudelijke artikelen te verkrij­gen, maar ook boeken, muziekdragers, spee­lgoed, kleding en ze­lfs elektronica met onder andere veel computer- en hardware spullen. Voor iedereen is er dus wel wat te neuzen. Maar denkt u nu, dat zou ik ook wel ee­ns willen?, bespreek dan een of meerdere tafels op ondersta­and telefoonnummer.  

Een tafel kost €12,50, de volgende ta­fel kost €10,00. De tafels hebben een afmeting van 300 x 80 cm. Ook als verenig­ing kunt u deelnemen. Verzamel binnen je club overbodige spu­lletjes in en verkoop die op de markt, zodat jouw club extra inkomsten binnenkrijgt. De markt wordt op zondag 26 september gehouden van 9.00 uur tot 15­.00 uur. De entree is €2,00, maar kinderen tot 12 ja­ar onder begeleiding hebben gratis toegang. Tijdens deze markt worden de door de RIVM afgekondigde coronamaatregelen toeg­epast. Voor inlichtingen of opgave 06-20888818 of flmcoppens@onsbraban­tnet.nl.