Afbeelding
Foto: Mark Barten

Programma Special Heroes slaat aan

Algemeen

Laarbeek - Inmiddels zijn de Special Heroes al een aantal weken gezellig aan het sporten. De kinderen leren elkaar steeds beter kennen en er komen veel verschillende sport- en spelvormen aan bod.

Special Heroes is een programma waarbij vanuit Lifestyle center Laarbeek in kleine groepen op woensdagmiddag een sportieve vrijetijdsbesteding is opgezet. Tijdens deze sportieve training maak je kennis met alle sporten binnen de club, maar ook andere sporten komen aan bod zoals onder andere outdoor activiteiten. Dit naschools sport- en beweegprogramma is bedoeld voor jongeren die op zoek zijn naar een geschikte sport, maar in het reguliere verenigingsleven (net) buiten de boot vallen. Dit kan verschillende redenen hebben, denk hierbij aan: ADHD, autisme, laag zelfbeeld, overgewicht, moeilijke thuissituatie, etcetera. Het doel van dit project is om jongeren in beweging te krijgen en sport als middel in te zetten om cognitief-, emotioneel- en lichamelijk welzijn te bevorderen.

Ben je leerling op een Laarbeekse basisschool, 8 jaar of ouder en heb je net een beetje extra aandacht en begeleiding nodig? Of… ben je tussen de 8 en 16 jaar, geniet je Speciaal Onderwijs buiten de gemeente Laarbeek en wil je elke woensdagmiddag een sportieve vrijetijdsbesteding dichtbij huis met extra aandacht en begeleiding? Meld je dan aan voor dit sportprogramma!

Tijdsstip
Iedere woensdag middag van 15.00 tot 16.00 uur bij Lifestylecenter Laarbeek, Parklaan 6, in Beek en Donk. Dit programma wordt gesubsidieerd vanuit Laarbeek Actief. Zij vragen een eigen bijdrage van €12,50 per maand per persoon. Het inschrijven en het aanvragen van een pasje kost eenmalig €12,50. Enthousiast? Meld je dan nu aan via www.laarbeekactief.nl en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsles. Mocht je naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met sportcoach Stan Hendriks via: lclstanhendriks@gmail.com.