Afbeelding

Grote vlooienmarkt Sint Servatius gilde

Algemeen

Lieshout - Het Sint Servatius gilde organiseert op zondag 3 oktober voor de 25e keer een grote vlooienmarkt in Lieshout. Normaal werd deze op de eerste zondag van april gehouden, maar door corona is deze nu verplaatst naar 3 oktober.

Net als voorgaande jaren zal de manege weer worden omgetoverd tot een grote secondhand-shop, waar van alles wordt aangeboden. Dus zoek u een onderdeeltje, een boek, wilt u uw verzameling uitbreiden of zoekt u een leuk kastje of een stoel? Kom dan zoeken op de vlooienmarkt in Lieshout. Voor de verzamelaar is dit het walhalla van het Zuiden. De manege vindt u aan de Provinciale weg 26 in Lieshout. De vlooienmarkt is geopend van 10.00 tot 14.00 uur.

Het hele jaar hebben leden van het gilde spullen ingezameld en op soort gesorteerd. Op zaterdag 2 oktober, vanaf 10.00 uur, komt het Gilde langs om uw overtollige, maar nog bruikbare spullen op te halen in Lieshout. Mensen in het buitengebied van Lieshout die spullen hebben voor de vlooienmarkt worden verzocht te bellen vóór woensdag 29 september 12.00 uur naar 0499-423750. U krijgt dan bericht wanneer de spullen worden opgehaald.