Prinsjesdag Roapersgat
Prinsjesdag Roapersgat

Prinsjesdag Raopersgat

Algemeen

Lieshout - Sinds enkele jaren stellen de ex-prinsen van Raopersgat zich solidair met de regering en houden zij ook hun eigen Prinsjesdag. De zogeheten Gardisten komen dan samen om een gezellige dag te hebben buiten het carnavalsseizoen. Het was te zien dat de mensen toe zijn aan een uitje omdat er een mooie groep deelnemers was.

Dit jaar hadden de Gardisten Hennie, Arjan en Willy den 3e een leuk programma in elkaar gezet. Het gezelschap kwam rond 15.30 uur bij elkaar voor een kopje koffie of thee met iets lekkers. Toen deze genuttigd was gingen de ex-prinsen naar de jeu de boules club ‘Ons Genoegen’ in Lieshout. Hier kregen de Gardisten wat uitleg en mochten ze zelf ook een partij spelen. De dank aan de aanwezige vrijwilligers was groot voor dit interessante bezoek.

Hierna trok de groep weer naar Annie en Piet en werd de dag afgesloten onder het genot van een broodje van Wendy en met een gezellig samenzijn. Ze danken de organisatoren en de vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd bij het doen slagen van deze dag.