Afbeelding

Training ‘Goed omgaan met dementie’ bij Zonnetij

Algemeen

Aarle-Rixtel - Het aantal mensen met dementie stijgt. Iedereen komt wel eens mensen met dementie tegen op het werk, in de vereniging en in de buurt. Het helpt als zij mensen met dementie niet alleen herkennen, maar vervolgens ook iets kunnen betekenen voor iemand met dementie of een mantelzorger, zodat zij zo lang mogelijk mee kunnen blijven doen. Daarom biedt Stichting Alzheimer Nederland de trainingen ‘Omgaan met dementie’ aan.

Op 6 oktober om 18.30 uur vindt de training ‘Goed omgaan met dementie’ plaats op Zonnetij. In deze leuke training leer je meer over dementie en hoe je mensen met dementie kunt herkennen. Hoe reageer je bijvoorbeeld als iemand steeds dezelfde vragen blijft stellen? Of als iemand vraagt naar zijn overleden vrouw? In deze training bespreken ze hoe je goed kunt omgaan en contact kunt maken met mensen met dementie. Je kunt ook situaties uit jouw eigen omgeving bespreken.

Doe mee en geef je op vóór 1 oktober. Dit kan via info@elkedageenfijnedag.nl of loop even binnen bij Zonnetij, gelegen aan de Heindertweg 87 in Aarle-Rixtel. Er kunnen maximaal vijftien personen deelnemen aan de training. Deelname is gratis.