Afbeelding

SkateSwing RC de Oude Molen weer van start

Algemeen

Beek en Donk - Bij Rollerclub de Oude Molen vindt op zaterdag 25 september eindelijk weer een SkateSwing plaats. Na anderhalf jaar stil te hebben gezeten heeft de organisatie ontzettend veel zin om er weer een knalfeest van te maken. 

Hopelijk komen er veel kinderen om er een gezellige avond van te maken. Dus heb je zin in een goedkoop, veilig en vooral gezellig feestje? Kom dan aanstaande zaterdag naar de rollerhal aan de Lage Heesweg in Beek en Donk. Het is de bedoeling dat er vooraf kaarten gereserveerd worden via de site. Dit om de coronaregels zo goed mogelijk in acht te nemen. Let op: vanaf 13 jaar is een geldige CoronaCheck en identiteitsbewijs verplicht, dus ook voor de ouders die in de kantine zitten. 

De SkateSwing begint om 19.00 en duurt tot 21.30 uur. De entrée is €5,95, dit is inclusief chips, fris, ijs en een snack. Kaarten zijn te bestellen via www.rcdeoudemolen.nl. Neem je eigen rolschaatsen/skeelers mee (skateboards en stepjes zijn niet toegestaan) en geniet van de leukste hits die de DJ’s draaien!