Gemengd koor De Klokkengieters.
Gemengd koor De Klokkengieters.

Herstarten repetities Gemengd Koor De Klokkengieters Aarle-Rixtel

Algemeen

Aarle-Rixtel - Wat fijn om na zo’n lange tijd weer te kunnen en mogen beginnen met repeteren en samen zingen. Gemengd Koor De Klokkengieters Aarle-Rixtel heeft er lang naar uitgekeken, maar nu is het eindelijk zover. Op maandag 27 september gaat het koor weer starten met repeteren in Conferentiecentrum De Couwenbergh in Aarle-Rixtel, onder leiding van hun dirigent Jan van de Beek.

De komende tijd wil het koor weer gaan besteden aan het op peil brengen van de stemmen, met als doel een kerstconcert in de kerstperiode te gaan geven. Als u graag zingt: men kan nog altijd stemmen gebruiken in elke geleding. Of u nu tenor, bas, alt of sopraan bent, u bent welkom bij Gemengd Koor De Klokkengieters. Het koor repeteert op maandagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur in Conferentiecentrum De Couwenbergh in Aarle-Rixtel.

In de coronaperiode heeft Gemengd Koor De Klokkengieters tijdens een contactavond ook nog een jubilaris kunnen huldigen. Theo van der Burgt was 25 jaar lid van De Klokkengieters en werd toegesproken en gefeliciteerd door de vicevoorzitter Toon Janssen. Leny Cortenbach, 12,5 jaar lid, zal gehuldigd worden tijdens de eerste repetitie. Men hoopt dat hun stem nog vaak mag klinken tijdens de repetities en uitvoeringen.

Indien u inlichtingen wenst over Gemengd Koor De Klokkengieters, dan kunt u bellen met de secretaris Sabina Gijsbers-van Zantvliet, telefoon 06-12356883.