Op zoek naar een leuk cadeau? Geef een cadeaubon van Hét Grote Decemberboek!
Op zoek naar een leuk cadeau? Geef een cadeaubon van Hét Grote Decemberboek! Foto:

Het succes van Hét Grote Decemberboek; ‘Denk lokaal, koop lokaal’

Algemeen

Laarbeek - Hét Grote Decemberboek is een productcatalogus vol met Laarbeekse producten, cadeaubonnen en cadeautips. Het verschijnt op donderdag 18 november huis-aan-huis in heel Laarbeek. Via Hét Grote Decemberboek kunnen ondernemers zich op een laagdrempelige manier profileren en inwoners bewust maken dat ze lokaal moeten denken en kopen. Vele Laarbeekse ondernemers doen al jaren op rij mee met Hét Grote Decemberboek en zien dat de slogan ‘Denk lokaal, koop lokaal’ werkt. Deze ondernemers delen dan ook graag hun ervaringen met Hét Grote Decemberboek.

“Wij doen mee met Hét Grote Decemberboek om mensen te stimuleren om lokaal te kopen. Het geld blijft dan in Laarbeek“, zo vertelt Marco van der Vleuten van Yours Fashion. “Ik ben een hele erge voorstander van ‘denk lokaal, koop lokaal’. Hoe meer mensen betrokken zijn met de gemeente, hoe beter dat is voor allerlei ontwikkelingen. Als mensen niet lokaal kopen, dan houd je geen winkel meer over in het dorp. In Hét Grote Decemberboek staan ‘ontiegelijk’ veel leuke aanbiedingen, dus ook voor de consument is het een interessant blad dat goed gelezen wordt. Als je de juiste aanbiedingen in het blad zet, dan verkoopt dat zijn eigen. Daarnaast is het ook gewoon een mooi boek om te zien. Het straalt wat uit.”

“De reden dat wij meedoen met Hét Grote Decemberboek is vooral om lokaal onze onderneming te laten zien”, zo laat een enthousiaste Teun van Kaathoven van Jos Martens en Zn. weten. “Zo creëren we lokale zichtbaarheid en hebben we leuke cadeautjes voor de decembermaand. De ervaringen tot nu toe zijn erg goed. Je merkt dat er dan toch weer meer mensen binnenkomen bij het bedrijf en lokaal wordt het blad goed gelezen. Ik ben dus erg blij met het initiatief en vind het hartstikke leuk om mee te doen.”

John van Kaathoven van Slijterij Van Kaathoven sluit zich aan bij de mooie woorden van de andere lokale ondernemers. “Het is een prachtig boek met een leuke opzet. Ik heb er veel klanten door gehad en ik ben dan ook dankbaar dat ik erin sta.”

Ben jij ondernemer en heb jij ook interesse om met één of meerdere producten in Hét Grote Decemberboek te komen? Neem dan vóór 8 oktober contact op met Hester Verduin via info@goedemorgenmedia.nl, óf bel naar 06-17962141 / 0492-832182.