Afbeelding

Beweegtuinen Laarbeek in volle gang en voor iedereen toegankelijk

Algemeen

Laarbeek - Deze lessen geeft Laarbeek Actief aan de doelgroep vijfenvijftigplussers in en rondom Laarbeek. Iedereen komt op eigen voet naar de locatie toe. In Laarbeek telt men vier verschillende beweegtuinen waar wekelijks gebruik van wordt gemaakt. 

Het doel is om ervoor te zorgen dat de vijfenvijftigplussers wat meer onder elkaar komen en samen een gezonde levensstijl ondergaan. Elke les begint met een lekkere warming-up op muziek. Hierna wordt er door de deelnemers plaatsgenomen op een apparaat en worden deze oefening uitgevoerd. Een Laarbeek Actiever houdt de tijd bij, let op de houding van de deelnemers en zorgt natuurlijk voor een gezellige sfeer in de lessen. De lessen in de beweegtuinen worden op maandag en woensdag in Beek en Donk georganiseerd, op dinsdag in Lieshout, op woensdag in Mariahout, en op vrijdag in Aarle-Rixtel.

Ook verzorgt Laarbeek Actief één keer in de acht weken een extra activiteit. Dit zorgt voor differentiatie tijdens de lessen en kent verschillende activiteiten, zoals: Oudhollands spelen zoals ze afgelopen week tijdens de Nationale Sportweek hebben gedaan, maar ook nordic walking of een surprise middag tijdens Sinterklaas of andere sport- en spelactiviteiten.

Heb je zin om eens mee te doen? Loop lekker langs en doe gezellig mee. Voor meer informatie kijk op: www.laarbeekactief.nl/beweegtuinen-in-laarbeek/