De foto van Debbie Kweens. Het werk van Frans Hals in een modern jasje met het gebruik van de iPad in plaats van een boek
De foto van Debbie Kweens. Het werk van Frans Hals in een modern jasje met het gebruik van de iPad in plaats van een boek Foto: Debbie Kweens

Lezer heeft gekozen: Mooiste foto opdracht ‘Oude meester in een nieuw jasje’ van HPPL

Algemeen Het Perfecte Plaatje Laarbeek

Laarbeek - De zeventiende - en daarmee voorlaatste - opdracht van Het Perfecte Plaatje Laarbeek bestond uit het moderniseren van een ‘oude meester’. De vier fotografen die nog in de race zijn, gingen aan de slag met verschillende oude kunstwerken en toverden deze om naar een modern plaatje.

De foto van Debbie Kweens (’Lezende jongen’ - werk van Frans Hals 1638-1640) ontving de meeste stemmen van de lezers. Het origineel van Frans Hals vind je onder dit artikel. Wil je de vier inzendingen nog eens bekijken, klik dan hier.

Benieuwd naar de jurering van Liesbeth van Boxtel en Joost Duppen? Het oordeel van de jury wordt vanmiddag om 17.00 uur bekend gemaakt via een video op www.mooilaarbeek.nl. Tevens te lezen in DeMooiLaarbeekKrant van donderdag 7 oktober.

Het origineel van Frans Hals