Jolanda Biemans in opperste concentratie
Jolanda Biemans in opperste concentratie

Familie Biemans op dreef bij TTV Een en Twintig

Sport

Beek en Donk - Het komt wel eens voor dat twee familieleden tegelijkertijd een competitiewedstrijd spelen, maar dat drie familieleden tegelijkertijd voor TTV Een en Twintig uitkwamen is zeldzaam. 

Afgelopen donderdag gebeurde het: de familie Biemans was met vader Patrick, moeder Jolanda en zoon Kevin present. Vader en moeder Biemans trainen op maandag fanatiek mee met andere competitiespelers.

Een en Twintig 4
Patrick Biemans speelde in het vierde team met Ton Paardekooper en Gijs Oprins tegen het sterke Unicum uit Geldrop. Oprins won knap al zijn drie wedstrijden en samen met de twee overwinningen van Tim van Dalen én Patrick Biemans werd de einduitslag op 7-3 bepaald. Het vierde team verstevigt hiermee haar positie in de middenmoot.

Een en Twintig 5
Een en Twintig 5 verloor met Rolf Hendricksen, Roel Beekmans en invaller Tarek Abousaada met 4-6 van Veldhoven 10. Zowel de dubbelpartij als een partij van Aboussaada waren spannend en gingen met minimale verschillen in de vijfde game verloren. Hendricksen en Beekmans wonnen beidde twee enkelspelen. Door dit resultaat staat het vijfde team op een vierde plaats, terwijl ze nog tegen de koplopers moeten spelen. Voor dit team zal het een hele prestatie zijn zich te handhaven in de vijfde klasse.

Een en Twintig 6
Kevin Biemans speelde samen men Tarek Aboussaada en Jos De Gruyter tegen Kruiskamp en wonnen al hun partijen. Een knappe prestatie van alle drie de spelers. Deze monsterscore heeft ervoor gezorgd dat dit team op dit moment aan de leiding gaat en een kampioenschap én promotie naar de zesde klasse lonkt.

Een en Twintig 7
Jolanda Biemans won afgelopen donderdag haar eerste thuiswedstrijd in de competitie. Op de trainingen haalt Jolanda Biemans al een behoorlijk niveau, alleen kwam dat er tijdens de competitiewedstrijden nog niet uit. Tot afgelopen donderdag, toen ze samen met Hans Eekels en Hamed Alisedaghat nipt met 4-6 van TTV Maashorst uit Uden verloren. Hans Eekels was goed voor twee winst partijen, Jolanda Biemans en Hamed Alisedaghat wonnen beide één partij.

Donderdag 7 oktober spelen verschillende teams van TTV Een en Twintig vanaf 19.30 uur weer hun thuiswedstrijden in de tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk.