Afbeelding

Geslaagde vismiddag Seniorenvereniging Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Voor de tweede keer dit jaar was er een vismiddag voor de leden van Seniorenvereniging Beek en Donk op de visvijver van HSV Het Geduld. Evenals de vorige keer had men geluk met de weersomstandigheden, want het zou pas tegen de avond gaan regenen. De temperatuur was ook voor de tijd van het jaar heel aangenaam.

Er hadden zich tien deelnemers aangemeld, waaronder drie dames. Ook waren er weer een aantal vrijwilligers van Het Geduld, zodat iedereen aan het vissen geholpen werd. Er werd door iedereen lekker gevist en ook veel gevangen; maar liefst 137 vissen.

Nadat het eindsignaal had geklonken en de spullen waren ingepakt, was er uiteraard nog de prijsuitreiking. Winnaar was Willie Vorstenbosch met 30 vissen, tweede werd Mariette Frijters met 26 vissen en derde werd Jan Spierings met 20 vissen. Iedereen die meegeholpen had aan het succes van de middag werd na afloop bedankt. Volgend jaar zijn de senioren weer welkom aan deze mooie vijver. Voor meer informatie, kijk op www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.