Afbeelding
Foto: Ben van Noordwijk

Kerstmarkt IVN Laarbeek 20 november 2021

Algemeen

Laarbeek - Vind je het leuk om met je handen bezig te zijn, dingen te maken, te handwerken, hout, papier, leer, vilt of metaal te bewerken of noem maar op? Heb je nu zo veel leuke dingetjes gemaakt dat je die wel wilt verkopen, huur dan een kraam op de kerstmarkt van het IVN Laarbeek. Deze wordt gehouden op 20 november 2021.

De dagen worden korter en de avonden langer. Nog even en de feestdagen staan weer voor de deur, met alle gezelligheid daar omheen. Fonkelende lichtjes, kaarsen, de kachel aan en een dekentje op de bank. In de aanloop naar de kerst gaat IVN Laarbeek op haar terrein aan de Beekseweg in Aarle-Rixtel op zaterdag 20 november een kerstmarkt organiseren, van 15.00 tot 20.00 uur. Er zullen ongeveer 30 kramen staan. Deze zullen mooi verlicht zijn, en er staan vuurkorven bij voor de warmte en gezelligheid.

Voor deze kerstmarkt zoeken zij mensen uit de regio die iets te bieden hebben op het gebied van cadeaus, kerst gerelateerd, dieren, natuur, decoratie of iets dergelijks. Je kan een kraam van 4m huren voor €17,50. Een halve kraam kost €10,00.

Als je een kraam wil huren, neem dan voor meer informatie contact op met evenementenwerkgroep@ivnlaarbeek.nl.