Afbeelding
Foto: Mark Barten

Reünie voor oud-werknemers Jumbo Mariahout

Algemeen

Mariahout - De afgelopen weken sloeg het nieuws in Mariahout in dat de Jumbo er mee gaat stoppen. Op 30 oktober zal de Jumbo in Mariahout de deuren definitief sluiten. Eigenaar Albert van den Bogaard wil dit niet zomaar aan zich voorbij laten gaan en organiseert op 31 oktober nog een reünie voor oud-werknemers.

“Wij willen eigenlijk alle oud-werknemers van Jumbo Mariahout uitnodigen om op zondag 31 oktober van 16.00 tot 20.00 uur een hapje en drankje te doen”, zo vertelt Albert. “Zo kunnen we met z’n allen herinneringen ophalen en terugkijken op een mooie periode.” De familie Van den Bogaard zorgde namelijk al ruim 80 jaar voor een supermarkt in Mariahout, en deed dat vanaf 1993 in de formule van de Jumbo.

Nu de kleinste Jumbo-supermarkt van Nederland ermee gaat stoppen is het tijd voor mooie verhalen en herinneringen. Deze zullen er ongetwijfeld zijn bij veel oud-werknemers. De reünie vindt plaats in de winkel van de Jumbo en kan door alle oud-werknemers bezocht worden.

Ben jij een oud-werknemer van Jumbo Mariahout en wil je graag naar de reünie komen? Meld je dan aan op reuniejumbomariahout@hotmail.com. Ook mensen die een oud-medewerker kennen mogen hem of haar erop attenderen om te komen. Wel moeten zij zich dan even aanmelden via bovenstaand e-mailadres.