Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Eten in de Huiskamer van de Waterpoort met ‘De Laarbikker’ weer mogelijk

Algemeen

Beek en Donk – Vanaf 13 oktober is het wijkrestaurant ‘De Laarbikker’, in de Huiskamer van de Waterpoort, iedere woensdag weer geopend. Het restaurant is dan open vanaf 18.00 uur.

In een prachtige keuken bereiden de vaste vrijwilligers een heerlijk driegangenmenu voor u en dit alles natuurlijk weer voor een heel aantrekkelijke prijs van €8,00. Onderstaand ziet u het menu voor de maand oktober. Er kunnen iedere woensdag maximaal 25 gasten komen dineren, indien u ook mee wil genieten moet dit aangemeld worden op maandag vóór 17.00 uur bij de Waterpoort (tel. 0492-784238) of via een mail naar waterpoort1@kpnmail.nl. 

Menu voor de maand oktober
13 oktober: Tomatensoep, beenham met gebakken aardappeltjes en boontjes, ijs met warme kersen en slagroom;
20 oktober: Groentesoep, pangafilet met aardappelpuree en spinazie, chocoladevla met ijs en slagroom;
27 oktober: Gevulde tomaat, spaghetti bolognese, ijs met advocaat en slagroom.

Alle menu’s worden geserveerd met stokbrood en verse salade. Heeft u eens geen zin om te koken of wilt u eens gezellig samen met anderen eten, meld u dan aan voor deze gezellige avond!

Oproep
Graag zou De Laarbikker nog een dag meer een menu willen presenteren, en daarom zijn zij op zoek naar vrijwilligers die graag koken en eenmaal in de week (dag bepalen zij zelf) een driegangenmenu naar eigen keus wil verzorgen. Heeft u interesse? Bel dan 0492-7842380 of laat het weten via een mail naar waterpoort1@kpnmail.nl.