Afbeelding

Uitnodiging voorbespreking De Werkgroep

Politiek

Laarbeek - De Werkgroep zoekt voortdurend naar kansen om in gesprek te zijn met alle inwoners. Mogelijk dat een nieuwe vergaderstructuur daar aan bij kan dragen, maar het is nog een puzzel hoe ze dat effectief en betekenisvol kunnen organiseren. 

De voorbereidingen hebben lang geduurd, maar in de raadsvergadering van 14 oktober kan men waarschijnlijk de knoop doorhakken over een nieuwe vergaderstructuur en vanaf dan kunnen raadsleden echt anders in gesprek gaan. De Werkgroep is benieuwd naar de uitkomsten van dit overleg. Daarnaast bespreekt men in deze raadsvergadering het bestemmingsplan van Artex. Is het nou categorie 2 of 3? Volgens velen betreft het herstellen van een administratieve fout uit 2014, maar de omwonenden zijn bezorgd over uitstoot, geur en veiligheid. Zo bleek ook uit de vele brieven die De Werkgroep ontving én de bevlogen verhalen van de insprekers in de laatste vergaderingen. Alle reden om dit onderwerp prominent op de agenda te plaatsen. De Werkgroep is al langer met veel partijen in gesprek en de raadsleden laten zich graag goed informeren.

Je bent natuurlijk van harte welkom om dit met De Werkgroep te bespreken. Laat weten wat jij belangrijk vindt. Het vooroverleg vindt plaats op maandag 11 oktober, in de Dreef in Aarle Rixtel. Ze beginnen om 20.00 uur. Voor aanmelden of vragen kun je contact opnemen met René van Heugten (06-23854206), of mail naar dewerkgroep@gmail.com.