Afbeelding
Foto: IVN Laarbeek

Eerste lezing in IVN-gebouw sinds lange tijd

Algemeen

Eerste lezing in IVN-gebouw sinds lange tijd

Laarbeek - Sinds lange tijd vindt er weer een lezing plaats in het IVN-gebouw aan de Beekseweg in Aarle-Rixtel. Deze wordt gehouden op 21 oktober. De organisatie is heel erg blij om iedereen weer in het gebouw te kunnen en mogen ontvangen.

De lezing wordt deze keer verzorgd door de heer Henk Huijser die een autoriteit is op het gebied van paddenstoelen. Hij zal iedereen meenemen in de wondere wereld van de paddenstoelen. Hieronder volgt een kleine beschrijving van zijn lezing.

“Laat in Nederland iemand, vooral kinderen, een paddenstoel tekenen en het resultaat is heel vaak een op een Vliegenzwam gelijkende tekening. Niemand zal ontkennen dat de Vliegenzwam een van de mooiste paddenstoelen is die in Nederland gevonden kan worden. In ons land zijn echter inmiddels meer dan 5000 soorten zwammen vastgesteld met een behoorlijk grote rijkdom aan vormen en kleuren. De inhoud van de lezing zal grotendeels, naast de nodige wetenswaardigheden aan de hand van de nodige plaatjes, gaan over deze vormen en kleurenrijkdom.”

Aanmelden voor de lezing is verplicht U kunt zich voor deze lezing aanmelden via www.ivnlaarbeek.nl. De gegevens worden twee weken na aanmelding vernietigd. Bij binnenkomst vragen ze je om een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien. Voor meer informatie hierover, kijk op: www.testenvoortoegang.org. Volg daarnaast te allen tijde de aanwijzingen van de IVN-mensen op. Desinfecteer regelmatig je handen met de daarvoor beschikbare desinfecterende handgel en was vaak en goed je handen. Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.