Het Buurthuis in Mariahout
Het Buurthuis in Mariahout Foto: Mark Barten

Gratis optreden van ‘De Vrolijke Vijf’

Algemeen

Mariahout - Met de opening van de Huiskamer in Mariahout is er ook een nieuw Open Podium gestart in het Buurthuis. De aftrap wordt gedaan door ‘De Vrolijke Vijf’.

Zondag 10 oktober tussen 14.00 en 18.00 uur is het Buurthuis geopend. Elke tweede zondag van de maand zal er een muziekgezelschap optreden. De spits wordt afgebeten door ‘De Vrolijke Vijf’. Toppers die met hun Brabantse liedjes, sketches en voordrachten de hele zaal mee zullen nemen in een middag vol gezelligheid. Nu er weinig horeca over is in Mariahout, is er veel behoefte aan zo’n middag. Lekker genieten van leuke liedjes, meezingen, lekker kletsen en veel lachen met elkaar. Het leuke is dat alle artiesten belangeloos meewerken aan deze middagen zodat er voor de bezoekers geen kosten aan verbonden zijn.

Wat ook leuk is, is dat de winnaars van de kleurplatenwedstrijd tijdens de opening van de huiskamer van het Buurthuis, bekend gemaakt gaan worden. Er worden drie prijzen voor de onderbouw en drie prijzen voor de bovenbouw uitgedeeld. Wie zullen de gelukkigen zijn? Ze hopen dat alle liefhebbers van gezelligheid zondag vanaf 14.00 uur aanwezig zijn in het Buurthuis en ze zorgen voor een veilige omgeving.