Afbeelding
VIDEO

Kinderboekenweek geopend op ‘t Otterke

Video Video's

Beek en Donk - Op ‘t Otterke is de Kinderboekenweek officieel geopend. De Kinderboekenweek wordt dit jaar gehouden van 6 t/m 17 oktober en staat in het teken van ‘Worden wat je wil’. Kinderen kunnen dromen over wat ze later willen worden en lezen over allerlei soorten beroepen. Van brandweerman tot acteur, alles kan en niets is te gek!

De MooiLaarbeekTeenz namen een kijkje bij ‘t Otterke, waar directrice Monique Hermans een hele speciale verrassing had voor de kinderen. Zij hebben namelijk een boekenkast vol met kinderzwerfboeken. Uit deze kast kun je een boek pakken die je vervolgens thuis kunt lezen. Als je het boek uit hebt, mag je dit boek doorgeven aan andere kinderen. Zo lezen nóg meer kinderen de boeken!

Op ‘t Otterke is er zelfs een ‘Kids Crew’ opgericht met vier kinderen die allemaal een taak hebben wat betreft de kinderzwerfboeken. Zo zijn twee kinderen voorlichter, een ander kind de beheerder en weer een ander kind de organisator. Neem snel een kijkje en zie hoe de Kinderboekenweek leeft op ‘t Otterke.