Monika Slaets
Monika Slaets Foto: Joost Duppen

Monika Slaets lijsttrekker ABL

Politiek

Laarbeek - Monika Slaets-Sonneveldt is tijdens de algemene ledenvergadering van Algemeen belang Laarbeek unaniem gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. De voordracht van het bestuur werd door de leden met grote instemming overgenomen en veel waardering werd uitgesproken over de manier waarop de huidige taak als wethouder wordt uitgevoerd.

Monika loopt intussen al vele jaren mee in de politieke arena en werkt geheel in de lijn van de partij van waaruit zij is voortgekomen. Een bestuurder met veel aandacht en interesse in het welzijn van de Laarbeekse inwoners in de brede betekenis van het woord. Niet voor niets komt men haar bij vele gelegenheden buiten het gemeentehuis tegen en maakt de afstand tussen burger en bestuur heel bewust zo klein mogelijk.

De fractie en bestuur zijn blij dat Monika deze rol als lijsttrekker weer op zich wil nemen. Monika sprak haar dank uit voor alle waarderende woorden voorafgaand aan de voordracht en gaf aan er veel zin in te hebben en samen met een goed team om zich heen de komende verkiezingen met veel vertrouwen tegemoet te zien.